Stresscoaching en stressbegeleiding

Wanneer iemand stress ervaart kan dit vervelende gevolgen hebben voor de persoon, maar ook voor de omgeving. Stresssymptomen kunnen het dagelijks functioneren beïnvloeden, waaronder werk. En dat is niet alles, want als iemand te lang stress ervaart, brengt dit ook risico’s als uitval en een burn-out met zich mee. Wij kunnen u helpen met stress om te gaan.

Opgeladen en vitaal aan het werk kunnen. Waar werknemers enerzijds geconfronteerd worden met verantwoordelijkheden, prikkels, spanning en belasting, heb zij ook ontspanning, rust en herstel nodig. Een stress-coach kan werknemers helpen om stress te leren herkennen en ermee om te gaan. 

Inhoud

We helpen door middel van inzicht, vaardigheden en tools om om te kunnen gaan met verantwoordelijkheden en belasting, gebalanceerd met veerkracht, herstel en ontspanning. Het doel daarvan is niet alleen de impact en risico’s van stress te reduceren, maar ook de belastbaarheid te versterken.

Face-to-face consult

  • Op locatie bij de werkgever of op een spreekuurlocatie van BakxWagenaar.

E-consult

  • Virtueel middels videobellen en/of telefonisch.

Voor wie is dit bedoeld?

Werknemers die in meer of mindere mate stress ervaren, en moeite hebben hiermee om te gaan.

Wat zijn de voordelen?

  • Inzicht en vaardigheden worden ontwikkelt waar de werknemer gedurende zijn/haar leven profijt van kan hebben;
  • Voorkomen van verminderde inzetbaarheid en uitval;
  • Verbetering en/of herstel van medewerkers tevredenheid en werkplezier;

Over de professional

Een gediplomeerd psycholoog of een gecertificeerd stresscoach met brede ervaring en specialisme op vitaliteit, stress en veerkracht. 

Interesse, vragen en/of opmerkingen?

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. Voor ons volledige aanbod, klik hier

Verzuimbegeleiding

Het terugdringen en beheersen van verzuim én het vitaal en (duurzaam) inzetbaar houden van werknemers vragen continu om aandacht. Als gecertificeerde arbodienst ondersteunen wij u graag.

Read More »