Stoppen met roken begeleiding

Roken kan een hardnekkige verslaving zijn. Een gewoonte die moeilijk te doorbreken is. Echter zijn er meer dan genoeg redenen (gezondheid, financieel, etc.) om te stoppen. Ook zijn we ervan overtuigd dat iedereen kàn stoppen met roken, eventueel met behulp van de juiste prikkels en/of begeleiding. 

Inhoud

Er zijn verschillende methodes om te stoppen met roken. Naar onze mening is er niet 1 de beste, maar is de effectiviteit van een methode afhankelijk van de doelgroep: diens voorkeuren en gebruiken. De methode die wij aanbieden betreft een hypnotherapie-vorm. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hypnose, maar is de deelnemer ten alle tijde nog wel zelf in controle. Hypnose heeft invloed op hoe alert je bent en hoe je prikkels verwerkt. Ook is in onderzoeken aangetoond dat gedrag van mensen (positief) beinvloed kan worden. Op deze manier kan het dan ook helpen om andere keuzes te maken, bijvoorbeeld om die sigaret niet meer aan te steken. Begeleiding kan 1-op-1 of op groepsbasis. 

Interesse, vragen en/of opmerkingen?

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. 

Verzuimbegeleiding

Het terugdringen en beheersen van verzuim én het vitaal en (duurzaam) inzetbaar houden van werknemers vragen continu om aandacht. Als gecertificeerde arbodienst ondersteunen wij u graag.

Read More »