Psychologische interventie

Of het gaat om een maatschappelijke, economische of persoonlijke crisis: in deze periodes krijgen we te maken met nieuwe en vaak grote uitdagingen. Dit kan allerlei zorgen en uitdagingen geven. Onze professional kan helpen inzicht te krijgen in de oorzaken en helpen weer grip op de situatie te krijgen.

In toenemende mate krijgen we vragen gerelateerd aan stress, mentaal welzijn en veerkracht. Hoe om te gaan met onzekerheid? Verantwoordelijkheden van thuis en werk: hoe kunnen deze gecombineerd worden? Moeilijke periode: hoe omgaan met angst, verlies en verdriet? Er kunnen uiteraard ook andere vraagstukken zijn. Onze professional kan helpen inzicht te krijgen in de oorzaak en begeleiden naar beter en meer (be)grip.

Het consult

Het consult wordt uitgevoerd door een psycholoog met ervaring op het gebied van verzuim, preventie en vitaliteitsvraagstukken. Het consult is voor individuen waarbij de aandacht is voor de individuele situatie, maar ook voor leidinggevenden het managen van individuen en teams aan bod komt. 

Afhankelijk van de complexiteit en progressie van het individu kan de intensiteit en duur van de behandeling variëren. De inzet kan op basis van losse (e-)consults of als integraal onderdeel van de verzuimbegeleiding.

Interesse?

Wilt u meer weten over de inzet van onze psycholoog? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.