Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis op inschrijving

Ouderschap en werk

De online module ouderschap en werk is ontwikkeld doordat ouderschap een live-event is wat een enorme impact heeft op balans, welzijn, algeheel functioneren en ook inzetbaarheid. Of je nu zelf zwanger bent, zwanger wilt worden, de partner bent van en ouder wordt, dan kan deze module jou helpen. Het doel is om je te ondersteunen in de combinatie van ouderschap en werk. Dat doen we door kennis en informatie te geven. We reiken je daarbij ook handvatten aan die je helpen na te denken over wat je wilt en hoe je je kunt voorbereiden. We geven informatie over rechten en plichten rondom zwangerschap en ouderschap voor werknemer en werkgever.

  • We geven inzicht in risico’s die de werkomgeving kan hebben voor je vruchtbaarheid, zwangerschap. Ook geven we advies hoe hiermee om te gaan.
  • We gaan in op hoe (de aanloop naar) ouderschap impact heeft op fysieke, mentale en emotionele wijze en geven tools ter ondersteuning.
  • We gaan in op de overgang naar de basisschool en wat je hierin kan doen ter voorbereiding en ondersteuning van je kind.
  • We gaan in op veel gestelde vragen.