Onze professionals

Wij staan voor persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid. Om deze ambitie waar te maken, staan onze professionals iedere dag voor u klaar. Of u nu werkgever of werknemer bent, de professional van BAKXWAGENAAR is uw betrokken partner met expertise.

Voor een eerste kennismaking stellen wij hieronder een aantal professionals graag aan u voor.

N. Al-Qezweny, bedrijfsarts
H. Bartstra, bedrijfsarts
I. Berendsen, bedrijfsarts
P. de Bruin, bedrijfsarts
Y.T.M. van Bussel – van Poppel, casemanager
S. Croonen, directeur en bedrijfsarts
A.M. Dekker, bedrijfsarts
N. Dogan, bedrijfsarts


Nieuws

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.


Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR