Nieuws

Coronavirus en werk update 12 maart 2020

In navolging van de aangekondigde maatregelen zoals gecommuniceerd tijdens de persconferentie deze middag het volgende:

Gelet op de huidige situatie en adviezen hebben wij besloten om met ingang van vrijdag 13 maart a.s. (tot en met 31 maart 2020) in principe alle spreekuren telefonisch te doen. Fysieke spreekuren zijn voorwaardelijk mogelijk, waarvoor om de noodzaak te bepalen na overleg wij tot een eindoordeel zullen beslissen.

Daarnaast willen wij onze collega’s, die een verhoogd risico lopen omdat zij in contact staan met medewerkers die (in welke mate dan ook) ziek zijn, beschermen tegen mogelijke besmetting. Wij adviseren hen daarom om, in gezamenlijk overleg met ons en werkgever, te bepalen of uitvoeren van werkzaamheden op locatie noodzakelijk is.

Wij vertrouwen erop dat wij onze dienstverlening adequaat kunnen blijven voortzetten. Om u en uw werknemers nog sneller en beter te kunnen adviseren en ondersteunen (ook rondom de gehele Corona situatie) vergroten wij onze (telefonische) beschik- en bereikbaarheid en blijven onze locaties geopend.

< Terug naar berichtenoverzicht