Nieuws

07-03-2018

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.

 

Het belang van een vertrouwenspersoon

Eén op de zes medewerkers in Nederland heeft last van pestende of opdringerige collega’s. Dat zijn ruim 1,2 miljoen mensen. Deze medewerkers moeten hun verhaal kwijt kunnen. Het is dan ook van groot belang dat zij kunnen aankloppen bij een vertrouwenspersoon.

 

Een externe vertrouwenspersoon via BW

Wilt u een externe vertrouwenspersoon aanstellen? Dan kunt u bij ons terecht. Onze vertrouwenspersoon is volledig onafhankelijk, heeft veel ervaring bij verschillende bedrijven en rapporteert niets aan de werkgever.

Voor meer informatie: mail ons via info@bakxwagenaar.nl of bel ons op 0492-218800.

 

Nieuws

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.   Het belang van een vertrouwenspersoon Eén op de […]


Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR