Nieuws

07-03-2018

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.

 

Het belang van een vertrouwenspersoon

Eén op de zes medewerkers in Nederland heeft last van pestende of opdringerige collega’s. Dat zijn ruim 1,2 miljoen mensen. Deze medewerkers moeten hun verhaal kwijt kunnen. Het is dan ook van groot belang dat zij kunnen aankloppen bij een vertrouwenspersoon.

 

Een externe vertrouwenspersoon via BW

Wilt u een externe vertrouwenspersoon aanstellen? Dan kunt u bij ons terecht. Onze vertrouwenspersoon is volledig onafhankelijk, heeft veel ervaring bij verschillende bedrijven en rapporteert niets aan de werkgever.

Voor meer informatie: mail ons via info@bakxwagenaar.nl of bel ons op 0492-218800.

 

Nieuws

Vacature (Arbo)verpleegkundige

Ben jij een enthousiaste en vakkundige (arbo)verpleegkundige die bezig wil zijn met preventie en graag het gesprek aangaat met medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature HIER.  


BW-relatiemiddag 2018

Met een goed gevoel kijken wij terug op onze BW-relatiemiddag 2018. Samen met onze relaties hebben we er weer een inspirerende bijeenkomst van gemaakt! Het thema van de middag was ‘Een andere kijk op …’ en dat hebben we geweten. Zo kwam Ynzo van Zanten (Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely) langs om te vertellen over […]


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR