Voeding en werk

Eten en drinken heb je nodig. Elke dag, gedurende de hele dag, dus ook tijdens je werk. Doe je gewoon een paar boterhammen in een trommel om de trek een beetje te stillen? Of kies je voor de makkelijke snelle hap bij een afhaal om de hoek? Wij kunnen je helpen voeding beter te begrijpen en in te zetten voor jouw welzijn.

Inhoud

Deze learning wordt primair als masterclass aangeboden. 

  • Presentatie en Q&A 
  • Duur: 60-90 minuten
  • Klassikaal: 6-35 personen: 1 facilitator
  • Virtueel: onbeperkt: 2 facilitators

Deze learning kan ook als workshop worden aangeboden. 

  • Presentatie, oefeningen en Q&A
  • Duur: min. 90 minuten – max. dagdeel
  • Klassikaal: 6-35 personen: 1 facilitator
  • Virtueel: onbeperkt: 2 facilitators

Doelgroep

Medewerkers in regelmatige en onregelmatige diensten, nachtwerkers, kantoor of fysiek werk. Van jong tot oud.

Wat zijn de voordelen?

Met de juiste kennis en uitgangspunten kunnen mensen ongezonde gewoontes omzetten in meer gezonde gewoontes, met zowel curatieve, preventieve en in sommige gevallen zelfs amplitieve (versterkende) werking.

Over de professional

Onze professional is een gediplomeerd en ervaren diëtist.

Interesse, vragen en/of opmerkingen?

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. Voor ons volledige aanbod, klik hier

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Het PMO is een medisch onderzoek met als doel de gezondheid van uw medewerkers in kaart te brengen en eventuele arbeids- en gezondheidsrisico’s te voorkomen of te beperken. Onderwerpen zoals arbeidsomstandigheden, leefstijl, werkdruk en fysiek belasting komen aan bod.

Lees verder »

Verzuim, preventie & vitaliteit

Wanneer je te maken krijgt met verzuim – dat kan zijn zelf of in je team – start het verzuimproces. Dit proces is complex, potentieel lang, en er zijn vaak veel verschillende mensen mee gemoeid. Dat kan overweldigend zijn en er kunnen stappen gemist worden, met risico’s als gemiste re-integratiemogelijkheden en boetes. In deze training helpen we het proces te begrijpen en positief te beïnvloeden.

Lees verder »