Mindfulness Yoga sessie

Mindfulness Yoga bij bedrijven wordt steeds vaker vanuit de werkgever aangeboden aan hun medewerkers. Vanwege COVID-19 wordt ook Mindfulness Yoga steeds vaker online gevolgd. De vorm van Mindfulness Yoga ligt niet vast (het is niet iedere keer hetzelfde) maar zal wel altijd down-to-earth zijn en toegankelijk voor iedereen (ongeacht ervaring met Mindfulness Yoga). Naast de fysieke en mentale voordelen van de workshops, is het een leuke teamactiviteit. 

Het doel van de online Mindfulness Yoga sessie is om mensen tijdens hun werkdag een moment te bieden om fysieke spanning los te laten en tegelijkertijd de mind te trainen, voor meer rust in deze hectische wereld.

Inhoud

Een live Mindfulness Yoga sessie die virtueel wordt gehouden. De docent zal in beeld op een ruimte op de grond met een matje de uitleg met voorbeeld geven. Medewerkers kunnen ervoor kiezen om met zichzelf op camerabeeld mee te doen of zonder.

Doelgroep

Er zijn geen specifieke vereisten qua ervaring waardoor in principe iedereen mee kan doen. 

Wat zijn de voordelen?

Voordelen Mindfulness Yoga voor bedrijven:

  • Mindfulness Yoga zorgt voor een heldere geest;
  • Het verstrekt je spieren, verhoogt de flexibiliteit en verbetert je lichaamshouding in het dagelijks leven;
  • Zorg voor energieke(re) en vitale medewerkers;
  • Verbetert de focus en concentratievermogen;
  • Mindfulness Yoga helpt je te ontstressen en te onthaasten;
  • Lager ziekteverzuim;
  • Verhoogt creativiteit.

Over de professional

We werken met een gediplomeerd yogadocent die de training live zal faciliteren.

Interesse, vragen en/of opmerkingen?

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. Voor ons volledige aanbod, klik hier

Workshop: Energiemanagement

Om te kunnen presteren moet je weten hoe en wanneer optimaal met je energie om te gaan. In deze training leer je je energiedrijvers en -vreters herkennen en hoe ermee om te gaan.

Read More »

Lekker bewegen break

Een ‘Lekker bewegen’ break is bedoeld om tijdens een (thuis)werkdag toch wat beweging en interactie te hebben: een korte break (30-45 minuten) welke LIVE wordt verzorgd door een trainer. Het is voor iedereen toegankelijk, er is geen ervaring voor nodig en uiteraard op vrijwillige basis.

Read More »

Stresscoaching en -begeleiding

Een stress-coach kan medewerkers helpen om stress te leren herkennen en ermee om te gaan. We helpen door middel van inzicht, vaardigheden en tools om om te kunnen gaan met verantwoordelijkheden en belasting, gebalanceerd met veerkracht, herstel en ontspanning.

Read More »