Arbodienst in regio Helmond

Wat kan onze arbodienst in regio Helmond voor u doen?

Bent u op zoek naar een arbodienst? Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van werkgevers. Met deskundige en persoonlijke arbodienstverlening zetten we ons in voor vitale en gelukkige medewerkers. De professionals van BAKXWAGENAAR werken volgens drie belangrijke kernwaarden: betrouwbaarheid, deskundigheid en betrokkenheid. Als arbodienst in Helmond en omgeving hebben wij veel aandacht voor kwaliteit. Onze deskundige professionals hebben alles in huis om samen met u de beste Arbo-oplossingen te bedenken en uit te voeren.

Werken aan gezondheid

Het terugdringen en beheersen van verzuim én het vitaal en (duurzaam) inzetbaar houden van medewerkers vraagt aandacht. Wij bieden maatwerkadvies en -oplossingen, waarbij we streven naar een optimaal fysiek, sociaal en psychologisch klimaat om in te werken. De wettelijke arbeidsverplichtingen staan beschreven in de Arbowet en vormen de basis voor onze dienstverlening.  Dit vergt specifieke kennis. Deze kennis hebben onze professionals in huis. We focussen ons op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en samen met u zorgen we ervoor dat uw medewerker zo optimaal en duurzaam als mogelijk ingezet kan worden in het arbeidsproces. We bieden een volledige dienstverlening met o.a. BIG-geregistreerde bedrijfsartsen. Arbeid en gezondheid zijn ons specialismes en wij garanderen resultaat op een verantwoorde en maatschappelijke wijze.

Bereikbaar, dichtbij en betrokken

De wetgever schrijft u voor om (als werkgever) deskundige ondersteuning te regelen op het gebied van veilig en gezond werken. BAKXWAGENAAR helpt u om een goed Arbo- en verzuimbeleid te voeren, waarbij u als werkgever voldoet aan alle verplichtingen uit de Arbo- en arbeidsomstandighedenwet. Samen dringen we het verzuim zo snel mogelijk terug. Onze onderscheidende kenmerken zijn optimale aandacht en goede communicatie. Met onze jarenlange ervaring begeleiden en adviseren wij u graag. Ondersteuning nodig? Wij komen graag langs om onze dienstverlening toe te lichten. Stuur geheel vrijblijvend een mail sturen naar info@bakxwagenaar.nl of bellen naar 0492-218800.

Bel ons0492-218800 Contactformulier