Arbodienst Eindhoven

Arbodienst in omgeving Eindhoven die met u meedenkt

BAKXWAGENAAR is de regionale Arbodienst in Eindhoven en omgeving maar wel met een landelijke dekking. We werken nauw samen met de werkgever en medewerker, zodat er uiteindelijk een passende oplossing op tafel ligt. Vanaf dag één pakken we verzuim en conflicten effectief en direct aan. Oplossingsgericht werken staat bij ons immers hoog in het vaandel. Wij zijn er voor zowel grote als kleine organisaties.

Dankzij onze actieve en ambitieuze aanpak krijgen we samen controle over verzuim. Daarbij besteden we ook uitgebreid aandacht aan gezondheid en veiligheid. Als gecertificeerde Arbodienst in omgeving Eindhoven en Helmond werken wij samen met u aan een gemeenschappelijk doel.  We zijn een innovatieve dienstverlener en bieden ondersteuning en advisering waar nodig is.

Persoonlijk contact met de Arbodienst

Door onze persoonlijke benadering leren wij uw organisatie door en door kennen. We pakken de kern van het probleem in de organisatie aan. Ons team bestaat uit professionals die voor u klaar staan om beweging in situaties te brengen. Uiteindelijk is ons doel om een werkbare situatie te creëren voor alle partijen. Dankzij onze ervaring in verschillende branches en onze multidisciplinaire aanpak leveren we aantoonbaar resultaat. We bieden in ons persoonlijke contact altijd een onafhankelijk advies met nieuwe inzichten, afgestemd op uw behoeften.

Specialisten onder één dak

Wij hebben verschillende specialisten onder één dak. Zo vindt u bij ons niet alleen bedrijfsartsen, maar ook casemanagers, arbeidshygiënisten en vertrouwenspersonen. Onze professionals bundelen hun krachten om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Wat mag u als klant verwachten van BAKXWAGENAAR?  Korte lijnen tussen de betrokken partijen en een hechte samenwerking. Dus bent u op zoek naar een Arbodienst in omgeving Eindhoven? Ontdek wat de professionals van BAKXWAGENAAR voor u kunnen betekenen.

Schakel onze hulp in en vraag vrijblijvend informatie aan.

Bel ons0492-218800 Contactformulier