Bedrijfsarts regio Helmond

BakxWagenaar werd in het jaar 2001 opgericht als samenwerkingsverband van zelfstandige, BIG-geregistreerde bedrijfsartsen. We zitten dus al lang in het vak en hebben in al die jaren een ruim netwerk aan professionals opgebouwd. U bent daarom bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige bedrijfsarts.

 

Wat is een BIG-geregistreerde bedrijfsarts?

Een bedrijfsarts van BakxWagenaar is altijd BIG-geregistreerd. De BIG registratie geeft duidelijkheid over de deskundigheid en bevoegdheden van de arts. Waarom zou u kiezen voor een bedrijfsarts? Omdat het u de garantie geeft dat de arts ook daadwerkelijk de 4-jarige specialisatieopleiding tot bedrijfsarts heeft afgerond. Dat is essentieel voor de kwaliteit van de dienstverlening en er is dan ook een duidelijk verschil tussen de bedrijfsarts en de arbo arts. De arbo-arts heeft de specialisatieopleiding niet afgerond.

Een passende bedrijfsarts in regio Helmond

U wilt een bedrijfsarts die goed bij uw organisatie past. Er moet een ‘klik’ zijn. Samen met de BIG-geregistreerde arts en uw medewerkers wilt u immers een adequate verzuimbegeleiding inrichten. En daar komt het netwerk van BakxWagenaar om de hoek kijken. 

Ondersteuning nodig?

Wij komen graag langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op: