Bedrijfsarts

BAKXWAGENAAR werd in het jaar 2001 opgericht als samenwerkingsverband van zelfstandige, BIG-geregistreerde bedrijfsartsen. We zitten dus al lang in het vak en hebben in al die jaren een ruim netwerk aan professionals opgebouwd. U bent daarom bij ons aan het juiste adres als u op zoek ben naar een ervaren en deskundige bedrijfsarts voor uw organisatie.

Wat is een BIG-geregistreerde bedrijfsarts?

Een bedrijfsarts van BAKXWAGENAAR is altijd BIG-geregistreerd. De BIG registratie geeft duidelijkheid over de deskundigheid en bevoegdheden van de arts. Waarom zou u kiezen voor een bedrijfsarts? Omdat het u de garantie geeft dat de arts ook daadwerkelijk de 4-jarige specialisatieopleiding tot bedrijfsarts heeft afgerond. Dat is essentieel voor de kwaliteit van de dienstverlening en er is dan ook een duidelijk verschil tussen de bedrijfsarts en de arbo-arts. De arbo-arts heeft de specialisatieopleiding niet afgerond.

Een passende bedrijfsarts voor uw organisatie

U wilt een bedrijfsarts die goed bij uw organisatie past. Er moet een ‘klik’ zijn. Samen met de BIG-geregistreerde arts en uw medewerkers wilt u immers een adequate verzuimbegeleiding inrichten. En daar komt het netwerk van BAKXWAGENAAR om de hoek kijken: wij zijn regionaal sterk in ‘Groot Regio Helmond’, maar hebben een landelijke dekking aan bedrijfsartsen. Altijd een deskundige bedrijfsarts in de buurt.

De dienstverlening

Wordt u klant bij BAKXWAGENAAR, dan kunt u dus rekenen op een BIG-geregistreerde bedrijfsarts. Onze Verzuimadministratie ondersteunt bij de dienstverlening, zodat de bedrijfsarts zich volledig kan focussen op uw organisatie. Hoe doet de bedrijfsarts dat dan? Door o.a. (preventieve) spreekuren te houden, proactief samen te werken met alle betrokkenen en structureel aandacht te besteden aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. En daarbij handelt de bedrijfsarts altijd volgens onze kernwaarden, wel zo belangrijk. Dus wilt u eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we de passende bedrijfsarts voor uw organisatie.

Informatie aanvragen
Onze diensten: