Werkzaamheden

We hebben professionals met diverse expertise. Hieronder is een overzicht van al onze werkzaamheden. 

Proces
Proces

Arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek analyseert de mogelijkheden van de zieke werknemer om weer aan het werk te gaan. De arbeidsdeskundige maakt in dit onderzoek een vergelijking tussen de belastbaarheid van de medewerker en de belasting in zijn werk. Zo wordt duidelijk waar de knelpunten en de eventuele oplossingen voor een werkhervatting zitten.

Lees meer >

(Open) Spreekuur bedrijfsarts

Als een werknemer ziek wordt en in het verzuim terecht komt, is dat vervelend voor zowel de werknemer als voor de werkgever. Beiden hebben er dan ook positief belang bij om de werknemer weer aan het werk te krijgen. De Wet Verbetering Poortwachter dient met als doel om het aantal langdurig zieke medewerkers te reduceren en verplicht zowel werkgever als werknemer om zich voor dit doel in te zetten.

Lees meer >

Keuringen

Bij ons kunt u terecht voor diverse keuringen. Klik hier voor het overzicht. Wij zorgen voor een snelle afhandeling.

Lees meer >

Vertrouwenspersoon

Arbeidsdeskundig onderzoek Consult Psycholoog Keuringen Preventief Medisch Onderzoek (Open) Spreekuur bedrijfsarts Vertrouwenspersoon × Arbeidsdeskundig onderzoek

Lees meer >

Consult Psycholoog

Vragen gerelateerd aan stress, mentaal welzijn en veerkracht? Onze professional kan helpen inzicht te krijgen in de oorzaak en begeleiden naar beter en meer (be)grip.

Lees meer >

Preventief Medisch Onderzoek

Het PMO is een medisch onderzoek met als doel de gezondheid van medewerkers in kaart te brengen en eventuele arbeids- en gezondheidsrisico’s te voorkomen of te beperken. Onderwerpen zoals arbeidsomstandigheden, leefstijl, werkdruk en fysiek belasting komen aan bod.

Lees meer >