Werknemers

U wilt als vitaal mens door het leven en draagt graag uw steentje bij op het werk. U bent de kapitein op uw eigen schip en u heeft daarmee ook de verantwoordelijkheid om uw eigen vitaliteit en inzetbaarheid te managen. Maar wat nu als u merkt dat u het niet meer kan bijbenen op het werk? Of als er privézaken spelen waar u (wellicht ook op het werk) hinder van ondervindt? Of misschien twijfelt u sterk of u op het werk wel op de juiste plek zit?

Samen met u en uw werkgever werken wij aan (uw) gezondheid. U kunt dus zowel bij uw werkgever als bij ons terecht voor zaken die betrekking hebben op uw vitaliteit, uw inzetbaarheid en uiteraard ook bij verzuim. Wij houden ons aan de geldende wet- en regelgeving en actuele richtlijnen en u kunt erop vertrouwen dat wij integer handelen.

Middels onderstaand contact formulier kunt u een open spreekuur aanvragen

Nieuws

Vacature (Arbo)verpleegkundige

Ben jij een enthousiaste en vakkundige (arbo)verpleegkundige die bezig wil zijn met preventie en graag het gesprek aangaat met medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature HIER.  


BW-relatiemiddag 2018

Met een goed gevoel kijken wij terug op onze BW-relatiemiddag 2018. Samen met onze relaties hebben we er weer een inspirerende bijeenkomst van gemaakt! Het thema van de middag was ‘Een andere kijk op …’ en dat hebben we geweten. Zo kwam Ynzo van Zanten (Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely) langs om te vertellen over […]


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR