Werknemers

U wilt als vitaal mens door het leven en draagt graag uw steentje bij op het werk. U bent de kapitein op uw eigen schip en u heeft daarmee ook de verantwoordelijkheid om uw eigen vitaliteit en inzetbaarheid te managen. Maar wat nu als u merkt dat u het niet meer kan bijbenen op het werk? Of als er privézaken spelen waar u (wellicht ook op het werk) hinder van ondervindt? Of misschien twijfelt u sterk of u op het werk wel op de juiste plek zit?

Samen met u en uw werkgever werken wij aan (uw) gezondheid. U kunt dus zowel bij uw werkgever als bij ons terecht voor zaken die betrekking hebben op uw vitaliteit, uw inzetbaarheid en uiteraard ook bij verzuim. Wij houden ons aan de geldende wet- en regelgeving en actuele richtlijnen en u kunt erop vertrouwen dat wij integer handelen.

Middels onderstaand contact formulier kunt u een open spreekuur aanvragen

Nieuws

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.


Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR