Werknemers

U wilt als vitaal mens door het leven en draagt graag uw steentje bij op het werk. U bent de kapitein op uw eigen schip en u heeft daarmee ook de verantwoordelijkheid om uw eigen vitaliteit en inzetbaarheid te managen. Maar wat nu als u merkt dat u het niet meer kan bijbenen op het werk? Of als er privézaken spelen waar u (wellicht ook op het werk) hinder van ondervindt? Of misschien twijfelt u sterk of u op het werk wel op de juiste plek zit?

Samen met u en uw werkgever werken wij aan (uw) gezondheid. U kunt dus zowel bij uw werkgever als bij ons terecht voor zaken die betrekking hebben op uw vitaliteit, uw inzetbaarheid en uiteraard ook bij verzuim. Wij houden ons aan de geldende wet- en regelgeving en actuele richtlijnen en u kunt erop vertrouwen dat wij integer handelen.

Middels onderstaand contact formulier kunt u een open spreekuur aanvragen

Nieuws

Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


Komt u naar onze open dag?

Wij zijn verhuisd! Sinds 18 december 2017 werken wij vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Helmond en het bevalt ons uitstekend. Wilt u een kijkje komen nemen? Dat kan! Op donderdag 25 januari 2018 organiseren wij een open dag.


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR