Werkgevers

U wilt maximaal inzetbare, vitale en gelukkige werknemers die waarde toevoegen voor uw organisatie. Daardoor kunt u zich voornamelijk bezighouden met het ‘ondernemen’ en met het waarde toevoegen voor uw opdrachtgevers/klanten. Toch?

Op het moment dat u er geen optimale ‘fit’ tussen u (werkgever), het werk en uw werknemer is (de situatie dat een werknemers maximaal inzetbaar, vitaal en gelukkig is) dan wilt u dat er kordaat wordt opgetreden. Om een optimale fit te bereiken moet uw individuele werknemer de verantwoordelijkheid nemen om, binnen zijn mogelijkheden, zijn gezondheid/vitaliteit, kennis/ vaardigheden, motivatie/betrokkenheid en werk-privé balans op peil te houden. Aan de andere kant heeft u als werkgever de verantwoordelijkheid om de voorwaarden te scheppen waaronder de werknemer zich (binnen het werk) kan ontwikkelen en zijn competenties binnen het bedrijf kan inzetten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het bieden van scholingsmogelijkheden, het voorkomen van overbelasting en het zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en voldoende afwisseling en uitdaging.

Om u te ondersteunen en adviseren op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en verzuim, werken wij met een vast team van professionals, speciaal geselecteerd voor uw organisatie. Hierdoor bouwen we een persoonlijke relatie op en kunt u terecht bij een professional die uw situatie kent en daardoor snel in kan spelen op een specifieke vraag. Op deze manier kunnen we effectief werken aan de gezondheid van uw werknemers en die van uw organisatie.

Nieuws

Vacature (Arbo)verpleegkundige

Ben jij een enthousiaste en vakkundige (arbo)verpleegkundige die bezig wil zijn met preventie en graag het gesprek aangaat met medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature HIER.  


BW-relatiemiddag 2018

Met een goed gevoel kijken wij terug op onze BW-relatiemiddag 2018. Samen met onze relaties hebben we er weer een inspirerende bijeenkomst van gemaakt! Het thema van de middag was ‘Een andere kijk op …’ en dat hebben we geweten. Zo kwam Ynzo van Zanten (Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely) langs om te vertellen over […]


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR