Werkgevers

U wilt maximaal inzetbare, vitale en gelukkige werknemers die waarde toevoegen voor uw organisatie. Daardoor kunt u zich voornamelijk bezighouden met het ‘ondernemen’ en met het waarde toevoegen voor uw opdrachtgevers/klanten. Toch?

Op het moment dat u er geen optimale ‘fit’ tussen u (werkgever), het werk en uw werknemer is (de situatie dat een werknemers maximaal inzetbaar, vitaal en gelukkig is) dan wilt u dat er kordaat wordt opgetreden. Om een optimale fit te bereiken moet uw individuele werknemer de verantwoordelijkheid nemen om, binnen zijn mogelijkheden, zijn gezondheid/vitaliteit, kennis/ vaardigheden, motivatie/betrokkenheid en werk-privé balans op peil te houden. Aan de andere kant heeft u als werkgever de verantwoordelijkheid om de voorwaarden te scheppen waaronder de werknemer zich (binnen het werk) kan ontwikkelen en zijn competenties binnen het bedrijf kan inzetten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het bieden van scholingsmogelijkheden, het voorkomen van overbelasting en het zorgen voor goede arbeidsomstandigheden en voldoende afwisseling en uitdaging.

Om u te ondersteunen en adviseren op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en verzuim, werken wij met een vast team van professionals, speciaal geselecteerd voor uw organisatie. Hierdoor bouwen we een persoonlijke relatie op en kunt u terecht bij een professional die uw situatie kent en daardoor snel in kan spelen op een specifieke vraag. Op deze manier kunnen we effectief werken aan de gezondheid van uw werknemers en die van uw organisatie.

Nieuws

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.


Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR