Hoe kan je duurzaam winnen?

Keer op keer duurzame topprestaties neerzetten. Hoe doe je dat? Hoe zorg jij ervoor dat je vol focus nog productiever wordt dan ooit, zonder dat jezelf opbrand? Hoe kan je nog meer zakelijk winnen, zonder prive te verliezen. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij jezelf niet laat leiden door de negatieve impact van deze tijd.

Word nog meer die inspirerend leider en ontdek waarom high performance onzin is en hoe jij peak performance kan implementeren in je zakelijke carrière en je privé leven. En dit zonder harder te gaan werken.  ‘If you want a change, be the change’. Concreet: implementatie van strategieën uit de topsport in het dagelijks leven. 

Inhoud

Dit is een praktische masterclass waarbij je de tools ontdekt die bij jou passen zodat jij beter gaat performen. Daarnaast zul je ervaren dat jij jezelf na de masterclass energieker voelt dan ooit!

Doelgroep

Deze masterclass is voor diegene die beter willen performen. Je werkt hard, maar je hebt het gevoel dat het slimmer of anders kan waardoor je meer resultaten neerzet. Je blokkeert jezelf of je bent jezelf aan het handremmen, (door patronen waar je jezelf nog niet bewust van bent. )

Wat zijn de voordelen?

Doe mee met deze masterclass en ontdek:

  • Hoe jij door peak performance nog beter gaat performen
  • Hoe jij je mindf*cks overwint
  • Door breinkennis, ga je anders handelen
  • Hoe jij wereldkampioen in focus wordt
  • Door het creeeren van winstgevende routines zet jij met minder hard werken betere prestaties
  • Geheim om keer op keer topprestaties neer te zetten

Over de professional

Sanne van Paassen is ex-topsporter, peak performance coach en bestseller auteur van het boek ‘Het leven, dat is pas tospport’. Ze helpt jou letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, zodat je door simpele aanpassingen nog beter gaat performen.

Tijdens al haar masterclasses, traningen en coaching laat ze jou in beweging komen. Omdat bewegen echt doet bewegen! En nee, dit betekent niet dat je sportief hoeft ze zijn…

 

Als ervaringsdeskundige (iemand die tijdens haar sportcarriere de lat enorm hoog legde en vooral vanuit haar hoofd leefde en niet luisterde naar haar lichaam), implementeert haar ervaring in de peak performance methode. Daarnaast is ze expert in intuitieve coaching, is haar werkwijze holistische en werkt ze met familie opstellingen.

Interesse, vragen en/of opmerkingen?

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. Voor ons volledige aanbod, klik hier

Energie tanken als een topsporter

Deze masterclass is voor juist diegene die zichzelf wel eens energieker hebben gevoeld. Voor als je naar jezelf kijkt in de spiegel en toch wel ziet dat je de 30 bent gepasseerd. Je ziet het niet alleen, zo voelt het ook.

Read More »

Als vrouw in topvorm

Vrouwen hebben een andere fysiologie dan mannen die significante impact op hun prestatievermogen en inzetbaarheid heeft. In deze training leggen we de verbanden uit en gaan we in op manieren om invloed hierop uit te oefenen.

Read More »