Energie tanken als een topsporter

Merk je dat jouw medewerkers na een werkdag vermoeid zijn. Of dat ze misschien wel te graag willen werken, waardoor ze hun eigen gezondheid vergeten? Heb je het gevoel dat de productiviteit verhoogd kan worden? Of ben je nieuwsgierig hoe je team beter kan performen?

Als jij je eigen spelregels bepaalt, dan win je altijd! Het gaat erom dat je niet op de automatische piloot leeft, maar juist de regie neemt over jouw leven. In deze masterclass ontdek je wat de basis is van jouw succes en hoe jij energie kan tanken als een topsporter. Dat jij jezelf succesvol voelt op jouw manier. Om echt op jouw manier je doelen te realiseren is er ook een dosis lef voor nodig. Samen gaan we aan de slag hoe je liefdevol schijt kan hebben. Daarnaast ontdek jij wat het belangrijkste ingrediënt is om succesvol te zijn…. dat is namelijk een hoog energieniveau. Je ontdekt hoe je energie kan tanken als een topsporter. 

Inhoud

Je ontvangt praktische tools waarmee je energie kan tanken als een topsporter. Aan de ene kant wordt je jezelf bewust wat je energie kost en energie geeft. Maar je zult na de masterclass minimaal een ding gaan implementeren. Antwoorden vind je in beweging! Daarnaast zul je ervaren dat jij jezelf na de masterclass energieker voelt dan ooit! Doe mee met deze masterclass en ontdek

  • Hoe je energie kan tanken als een topsporter; je neemt de regie over het managen van je energieniveau
  • Bepaal je eigen spelregels zodat je zakelijk gaat winnen, zonder prive te verliezen: als je je eigen spelregels bepaalt, win je altijd.
  • Heb liefdevol sch*jt
  • Hoe je naar je gevoel luistert
  • Waarom een body-mind connectie essentieel is.

Doelgroep

Deze masterclass is voor juist diegene die zichzelf wel eens energieker hebben gevoeld. Voor als je naar jezelf kijkt in de spiegel en toch wel ziet dat je de 30 bent gepasseerd. Je ziet het niet alleen, zo voelt het ook. 

Wat zijn de voordelen?

Doe mee met deze masterclass en ontdek:

  • Hoe je energie kan tanken als een topsporter; je neemt de regie over het managen van je energieniveau
  • Productiviteit verhoogd
  • Je ontdekt hoe je minder moodswings hebt, waardoor je een leuker persoon wordt

Over de professional

Sanne van Paassen is ex-topsporter, peak performance coach en bestseller auteur van het boek ‘Het leven, dat is pas topsport’. Ze helpt jou letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, zodat je door simpele aanpassingen jezelf energieker voelt dan ooit. Tijdens al haar masterclasses, traningen en coaching laat ze jou in beweging komen. Omdat bewegen echt doet bewegen! En nee, dit betekent niet dat je sportief hoeft ze zijn…

Als ervaringsdeskundige (iemand die tijdens haar sportcarriere de lat enorm hoog legde en vooral vanuit haar hoofd leefde en niet luisterde naar haar lichaam), implementeert haar ervaring in de peak performance methode. Daarnaast is ze expert in intuitieve coaching, is haar werkwijze holistiche en werkt ze met familie opstellingen.

Interesse, vragen en/of opmerkingen?

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. Voor ons volledige aanbod, klik hier

Gezond slapen

Kennis van slaap op welzijn kan helpen problemen op te lossen en/of te voorkomen. Tijdens de workshop wordt u meegenomen in de wereld van de slaap. Onderwerpen die aan bod komen zijn: neurologie, slaapproblemen en slaapstoornissen, praktische tips.

Read More »

Bepaal je eigen koers

Merk je dat jouw team meer richting nodig heeft? Of mag de commitment verhoogd worden? Of zou je graag de persoonlijke invloed van je medewerkers willen verhogen? Dan is dit een mooie sessie!

Read More »