Bepaal je eigen koers

Merk je dat jouw team meer richting nodig heeft? Of mag de commitment verhoogd worden? Of zou je graag de persoonlijke invloed van je medewerkers willen verhogen? Dan is dit een mooie sessie! Samen gaan we aan de slag om de koers te bepalen (de richting), maar gaan we ook inzichtelijk maken wel obstakels we te overwinnen hebben, welke processen er doorlopen moeten worden en welke misschien nog wel geoptimaliseerd mogen worden.

Inhoud

Je ontvangt praktische tools en maakt een eigen roadmap zodat het koersplan helder wordt. Daarnaast zijn de mindf*cks helder en weet je hoe je deze overwint. Antwoorden vind je in beweging! Dus je hebt natuurlijk ook helder met welke acties jij morgen nog in beweging kan komen. Daarnaast zul je ervaren dat jij jezelf na de masterclass energieker voelt dan ooit!

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor een team of individu. Net afhankelijk wat het doel is van de training. Wil je juist als team beter performen? En het commitment van het team vergroten? Dan gaan we juist aan de slag met het koersplan voor het team te formuleren.

We kunnen ook inzoomen op het persoonlijk koersplan van de medewerker. Zodat de medewerker zichzelf bewust wordt hoe hij of zij nog meer de regie kan nemen over zijn of haar eigen koers (zowel zakelijk als privé).

Wat zijn de voordelen?

Doe mee met deze masterclass en ontdek:

  • Wat het koersplan wordt van jullie team of van de individu;
  • Welke processen er doorlopen moeten worden om dit te realiseren;
  • Wat de obstakels zijn die er overwonnen mogen worden;
  • Hoe je een persoonlijke touch kan geven aan de processen; en
  • Vergroten van het commitement van het team.

Over de professional

Sanne van Paassen is ex-topsporter, peak performance coach en bestseller auteur van het boek ‘Het leven, dat is pas tospport’. Ze helpt jou letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, zodat je door simpele aanpassingen jezelf energieker voelt dan ooit. Tijdens al haar masterclasses, traningen en coaching laat ze jou in beweging komen. Omdat bewegen echt doet bewegen! En nee, dit betekent niet dat je sportief hoeft ze zijn…

Als ervaringsdeskundige (iemand die tijdens haar sportcarriere de lat enorm hoog legde en vooral vanuit haar hoofd leefde en niet luisterde naar haar lichaam), implementeert haar ervaring in de peak performance methode. Daarnaast is ze expert in intuitieve coaching, is haar werkwijze holistiche en werkt ze met familie opstellingen.

Interesse, vragen en/of opmerkingen?​

Wij helpen u graag vragen te beantwoorden en/of mogelijkheden door te spreken. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Gerelateerd aanbod

Hieronder ziet een u paar suggesties van gerelateerd aanbod. Voor ons volledige aanbod, klik hier

Teambegeleiding en -ontwikkeling

Een teambegeleider kan helpen teams te begeleiden en ontwikkelen. Dat kan een algemene behoefte beantwoorden of n.a.v. een specifieke situatie (werken naar een groot doel/event, bijkomen van een crisis en/of reorganisatie, de impact van COVID-19).

Read More »

Hoe kan je duurzaam winnen?

Dit is een praktische masterclass waarbij je de tools ontdekt die bij jou passen zodat jij beter gaat performen. Daarnaast zul je ervaren dat jij jezelf na de masterclass energieker voelt dan ooit!

Read More »