Werken aan gezondheid

Wat betekent ‘werken aan gezondheid’? En wie werkt er aan gezondheid? Wij zien werken aan gezondheid als een doorlopend proces waar zowel bij werkgever als werknemer aandacht is voor verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Doel van deze aandacht is om gelukkige en vitale werknemers te hebben die optimaal en duurzaam inzetbaar zijn. De optimale ‘fit’ tussen werknemer, werk en werkgever. Is er een optimale ‘fit’? Dan is iedereen happy. Werknemer zit lekker in zijn vel (heeft kennis, motivatie, vaardigheden, competenties en gezondheid op peil) en werkgever heeft succes (gezonde en vitale mensen staan aan de basis voor het succes van iedere organisatie).

Onze rol

En wat is dan de rol van BAKXWAGENAAR precies? Wij ondersteunen, faciliteren en stimuleren zowel werkgever als werknemer bij het hebben van aandacht voor alle drie de thema’s. Gevraagd en ongevraagd; reactief en proactief. Hoe en wie dat doen wordt per thema verder uitgelegd.

  • Vitaliteithoe vitaler, hoe meer energie en plezier in het werk én in het leven. Met onze professionals en partners organiseren we workshops, bieden we gerichte (individuele) coaching en vitaliteit-/gezondheidsprogramma’s aan en adviseren we met betrekking tot (maatwerk) interventies;
  • Inzetbaarheid: het vermogen van werkenden om nu en in de toekomst toegevoegde waarde in het werk te leveren en te ervaren. Breder dan vitaliteit/gezondheid; heeft ook betrekking op iemands vakkennis & vaardigheden, motivatie & betrokkenheid en de Werk-Privé balans. Als partner van het NPDI zijn wij in staat om werkgevers en werknemers hierin te ondersteunen;
  • Verzuimhet begeleiden en adviseren van werkgevers en werknemers in het kader van verzuim. Directe communicatie met de (arbo)professionals (bedrijfsarts, casemanager, verzekeringsarts enz.), een vast contactpersoon, focus op kwaliteit én dienstverlening conform wet- en regelgeving zijn bij ons basis ingrediënten.

Nieuws

‘Vertrouwenspersoon soms teruggefloten door werkgever’

Dat kopte NU.nl op dinsdag 6 maart jl. Een aantal vertrouwenspersonen geeft namelijk aan dat ze wel eens teruggefloten zijn door de werkgever na begeleiding van een slachtoffer van seksuele intimidatie. Dit blijkt uit een enquête van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en onderzoeksprogramma De Monitor.


Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR