Verzuimbegeleiding

Is er sprake van verzuim binnen uw organisatie? Wij staan voor u klaar! Verwacht van ons persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met vaste aanspreekpunten. Samen met u werken we aan de gezondheid van uw medewerkers.

Samenwerken

Een vast team van professionals wordt aan uw organisatie gekoppeld. Of u nou contact hebt met de bedrijfsarts, casemanager of verzuimadministratie; onze professionals werken altijd volgens onze kernwaarden: betrouwbaar, deskundig en betrokken. Concreet betekent dit dat wij afspraken nakomen, dat onze professionals geregistreerd en ervaren zijn en dat de communicatie via korte lijnen verloopt.

Inrichting van de verzuimbegeleiding

Dat kan grofweg op twee manieren. Ten eerste kunt u op basis van maatwerk de samenwerking met ons inrichten. Dan volgt u uw eigen verzuimbeleid en -protocol (Eigen Regie) en schakelt u ons in ter ondersteuning en advisering, waar en wanneer gewenst. Uiteraard vormt actuele wet- en regelgeving de basis voor deze samenwerking. Ook kunt u ervoor kiezen om het grootste deel van de verzuimbegeleiding uit handen te geven. U wordt in dat geval door ons maximaal ondersteund; wij zorgen samen met u voor waterdichte UWV-dossiers en zijn goed én snel beschikbaar om verzuim te voorkomen en op te lossen. De keuze is aan u. Hoe dan ook, in beide gevallen staat er een team van professionals voor u klaar.

Informatie aanvragen