Groot rijbewijs verlengen

U bent niet enkel verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid als bestuurder, maar ook voor die van een ander. Bent u nog rijgeschikt? Hiermee bedoelen we: bent u lichamelijk en geestelijk nog in staat om deel te nemen aan het verkeer? Er gelden andere (strengere) regels voor vrachtwagenchauffeurs dan voor autobestuurders.

Stel, u wilt graag uw groot rijbewijs verlengen, of u gaat er één aanvragen, en u bent daarom op zoek naar een partij die de verplichte rijbewijskeuring kan uitvoeren. Het liefst in de omgeving Oost-Brabant, want u wilt niet te ver reizen. Ook is het voor u belangrijk dat u gemakkelijk een afspraak kunt inplannen en snel terecht kunt voor de keuring of het verlengen van uw groot rijbewijs.

Klinkt dit als uw situatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een groot rijbewijs aanvragen of verlengen

Bij BAKXWAGENAAR voeren we diverse medische keuringen uit, ook voor rijbewijs C (vrachtwagen) en rijbewijs D (autobus). Chauffeurs die hun groot rijbewijs aanvragen of verlengen (iedere 5 jaar) moeten namelijk een medische keuring ondergaan om te laten beoordelen of ze (nog) veilig de weg op kunnen.

Wie voert de groot rijbewijskeuring uit?

Wanneer u een groot rijbewijskeuring ondergaat, dan voert de bedrijfsarts of keuringarts deze keuring uit. Bij BAKXWAGENAAR hebben wij diverse artsen beschikbaar. Zij handelen deskundig, betrouwbaar en betrokken. Bovendien duurt de rijbewijskeuring in de meeste gevallen maximaal een kwartiertje.

Maak een afspraak

Een afspraak maken is eenvoudig. U belt BAKXWAGENAAR op 0492-218800 en samen met u plannen wij direct een afspraak in. Daarbij informeren wij u over de keuringslocatie, de documentatie die u moet meenemen en zaken waar u verder op moet letten wanneer u op de afspraak verschijnt. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat u zo snel mogelijk terecht kan. Dat is wel zo gemakkelijk!

Bel ons0492-218800 Contactformulier