Onze dienstverlening

BAKXWAGENAAR is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van organisaties en haar werknemers op de gebieden: verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Hoe concreter, hoe beter. Wij geloven dat gezonde en vitale werknemers aan de basis staan van het succes van iedere organisatie. Met onze deskundige professionals en maatwerkdiensten benadrukken we verantwoordelijkheden, dagen we uit en faciliteren we. Gaan we samen aan de slag?

Waar we voor staan (missie)

Persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid.

Waar we voor gaan (visie)

Gelukkige en vitale werknemers die optimaal en duurzaam inzetbaar zijn.

Onze kernwaarden

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u bij al onze professionals en diensten de volgende kernwaarden kunt herkennen. Deze kernwaarden bepalen onze houding en gedrag en dragen in onze ogen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening:

  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Betrokkenheid

Nieuws

Vacature: bedrijfsarts gezocht!

Ben je zelfstandig of wil je in loondienst werken in de regio van Helmond/Eindhoven (straal van max. 1 uur rijden), waarbij je zelf het aantal uren bepaalt? Dan ben je bij BAKXWAGENAAR aan het juiste adres!


Komt u naar onze open dag?

Wij zijn verhuisd! Sinds 18 december 2017 werken wij vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Helmond en het bevalt ons uitstekend. Wilt u een kijkje komen nemen? Dat kan! Op donderdag 25 januari 2018 organiseren wij een open dag.


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR