Onze dienstverlening

BAKXWAGENAAR is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van organisaties en haar werknemers op de gebieden: verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Hoe concreter, hoe beter. Wij geloven dat gezonde en vitale werknemers aan de basis staan van het succes van iedere organisatie. Met onze deskundige professionals en maatwerkdiensten benadrukken we verantwoordelijkheden, dagen we uit en faciliteren we. Gaan we samen aan de slag?

Waar we voor staan (missie)

Persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid.

Waar we voor gaan (visie)

Gelukkige en vitale werknemers die optimaal en duurzaam inzetbaar zijn.

Onze kernwaarden

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u bij al onze professionals en diensten de volgende kernwaarden kunt herkennen. Deze kernwaarden bepalen onze houding en gedrag en dragen in onze ogen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening:

  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Betrokkenheid

Nieuws

Vacature (Arbo)verpleegkundige

Ben jij een enthousiaste en vakkundige (arbo)verpleegkundige die bezig wil zijn met preventie en graag het gesprek aangaat met medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature HIER.  


BW-relatiemiddag 2018

Met een goed gevoel kijken wij terug op onze BW-relatiemiddag 2018. Samen met onze relaties hebben we er weer een inspirerende bijeenkomst van gemaakt! Het thema van de middag was ‘Een andere kijk op …’ en dat hebben we geweten. Zo kwam Ynzo van Zanten (Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely) langs om te vertellen over […]


BAKXWAGENAAR

Zandstraat 96

5705 AZ Helmond

Tel: 0492 330424

E-mail: info@bakxwagenaar.nl

Verzuimadministratie:

Tel: 0492 552659

E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl

BAKXWAGENAAR    Zandstraat 96    5705 AZ Helmond     Tel: 0492 330424    E-mail: info@bakxwagenaar.nl  |  Verzuimadministratie:    Tel: 0492 552659    E-mail: verzuim@bakxwagenaar.nl
BAKXWAGENAAR