Laden Trainingen

Workshop Gezonde Voeding

« Alle Trainingen

  • Dit event is voorbij.

6 februari 2018 @ 09:00 - 11:00

Gratis

 

Wilt u meer power? Ontwikkel een gezond eetpatroon, dat kan enorm helpen. Bij Enerjoy weten ze er alles van. Daarom vertellen zij u graag meer over voeding tijdens de gratis Workshop Gezonde Voeding.

Inhoud van de workshop

De workshop biedt waardevolle kennis en praktische handvatten om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Als deelnemer staat u stil bij uw eigen eetgedrag. Bovendien wordt u gemotiveerd om bewust te kiezen voor ‘gezond’. Onderwerpen die aan bod komen:

  • De invloed van voeding op het lichaam en de dagelijkse prestatie (belangrijke voedings-stoffen, energiebalans, risico´s en voordelen voor uw gezondheid).
  • Gezond eten volgens de ‘Eatwell Plate’ (een visueel hulpmiddel dat een duidelijke richtlijn geeft voor de samenstelling van een gezonde dagelijkse voeding).
  • Etiketten lezen en gezonde producten herkennen (hoe ontrafelt u voedingsclaims, en waarop moet u letten om een bewuste keuze te kunnen maken?).

 

Wat leert u ervan?

Na de workshop bent u in staat om gezonde producten te herkennen en bent u gemotiveerd om vaker bewuste keuzes te maken.

Door wie?

De cursus wordt verzorgd door Marijn van Meel, diëtiste bij Enerjoy.

 

 

Aanvang

Inloop vanaf 8:45 uur. De cursus start om 9:00 uur.

Einde

De cursus eindigt om 11:00 uur.

 

 

Kosten

Deelname aan deze cursus is gratis.

Aanmelden

Wilt u zich – en/of een collega – aanmelden voor de Workshop Gezonde voeding? Dat kan rechts in dit scherm. Vul uw gegevens in en klik dan op ‘Bevestig deelname’. U ontvangt vervolgens een ticket in uw mailbox.

Adresgegevens

Leonardus Movado pand
Wethouder Ebbenlaan 166
5702 AG Helmond

Let op: het parkeerterrein bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Hiervoor dient u Jeroen Boschstraat 11 in de navigatie in te voeren.

 

Gegevens

Datum:
6 februari 2018
Tijd:
09:00 - 11:00
Kosten:
Gratis

Organisator

BAKXWAGENAAR
Telefoon:
0492-218800
E-mail:
info@bakxwagenaar.nl
Website:
www.bakxwagenaar.nl
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.