Nieuws

Nieuwe Collega Casemanager Verzuim: Rian Arts

“De afgelopen 20 jaar heb ik als allround HR adviseur veel ervaring opgedaan in alles wat te maken heeft met mensen en werken. Dit bij zowel middel- als grote bedrijven in met name de zakelijke dienstverlening.

Binnen deze bedrijven lag het accent voor mij op het verbeteren van de gezondheid, de flexibiliteit en het leiderschap. Op het gebied van gezondheid heb ik veel praktische operationele werkervaring. Het maken en uitvoeren van actieplannen om de gezondheid van het bedrijf te verbeteren, leidinggevende adviseren bij individuele maar ook organisatorische vraagstukken, mensen vanaf de 1’e ziektedag begeleiden naar herstel, een passende functie of een geheel nieuwe toekomst.

Zo ben ik er dan ook achter gekomen dat ik veel voldoening haal uit alles wat te maken heeft met gezondheid en re-integratie. Eind vorig jaar heb ik besloten mijn allround-schap te verruilen voor dit mooie vak / specialisme. Om mijn praktische werkervaring kracht bij te zeten heb ik in maart ’16 mijn diploma Casemanager Regie op Verzuim behaald. Hierdoor ben ik in staat om, met name op individueel niveau, schadelast van verzuim voor zowel de werknemer als de werkgever te beperken. Om daarnaast ook op organisatie niveau beter te kunnen adviseren ben ik 18 mei ’16 gestart met de vervolgopleiding Register Casemanager.  Nu is het zover dat ik mijn kennis in de praktijk kan gaan brengen!

Ik ben dan ook heel blij dat ik vanaf 23 mei 2016 onderdeel ben van BAKXWAGENAAR en het team van Casemanagers. Heel graag wil ik, samen met de bedrijfsartsen, andere professionals en het team op kantoor in Helmond, een bijdrage leveren aan de gezondheid en continuïteit van uw bedrijf!”
Wilt u kennis maken, advies of gewoon even sparren? U kunt Rian bereiken via 06-15967984 of r.arts@bakxwagenaar.nl.

showimage-2

< Terug naar berichtenoverzicht