Nieuws

Eerste BW-relatiemiddag was geslaagd!

Op woensdag 3 februari heeft de eerste BW-relatiemiddag plaatsgevonden. Doel van deze middagen is een interactieve en informele dag te organiseren voor onze professionals en opdrachtgevers, waarbij belangrijke thema’s op het gebied van arbeid en gezondheid aan bod komen.

De eerste bijeenkomst was een succes! De relevante updates in de WWZ per januari 2016 en de belangrijkste wetgeving op het gebied van privacy en persoonsgegevens zijn tijdens deze middag gepresenteerd. De aanwezigen hebben deze dag beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7,8.
Wij verheugen ons op het organiseren van de volgende bijeenkomsten en streven ernaar om de dag zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de deelnemers. De nuttige tips en suggesties, die wij hebben ontvangen, zullen wij hierbij in acht nemen.

In het voorjaar van 2016 zal de volgende BW-relatiedag plaatsvinden.
Wij hopen wederom vele opdrachtgevers en professionals te verwelkomen.

showimage-1

< Terug naar berichtenoverzicht